تاریخچه قهوه در ویکی پدیا

برای درک واقعی فرهنگ قهوه، باید شما را به بسیاری از قهوه خارجی خوب تاریخچه‌ای که قبلاً در این مقاله توضیح داده‌ایم برگردانیم. از آنجایی که سفر قهوه چندین قرن را در بر می گیرد، ما بر رویدادهای مهم جهانی قهوه خارجی خوب که فرهنگ قهوه را تحت تأثیر قرار داده اند، تمرکز می کنیم. در اوایل قرن شانزدهم، قهوه خانه ها در سراسر مکه بسیار محبوب بودند. با وجود محبوبیت آنها، برخی شواهد تاریخی از ممنوعیت قهوه خانه ها و قهوه بین سال های 1512 تا 1524 وجود دارد. شاید تعجب کنید اگر بدانید که دستگاه اسپرسوساز نیز مدت زیادی است که در دسترس بوده است. اولین دستگاه اسپرسوساز در طول نمایشگاه عمومی در تورین استفاده شد، اما تا مدت ها بعد برای فروش تجاری در دسترس قرار نگرفت.
قهوه خارجی خوب
با این حال، دستگاه Du Belloy را می‌توان به‌عنوان یک نفوذگر نیز توصیف کرد، اما او موفق به ثبت اختراع نشد. پس از اینکه قهوه در انگلستان نیز بیشتر و بیشتر گسترش یافت، بریتانیایی ها شروع به جستجوی قهوه ساز خود کردند. یکی از اولین ماشین هایی که در انگلستان ساخته شد ماشین بو دادن گاو بود که از سال 1704 ثبت اختراع شده بود. متأسفانه به دلیل زغال سنگ مورد نیاز برای برشته کردن دانه ها و اینکه دستگاه بسیار بزرگ بود، این دستگاه فقط توسط مشاغل مورد استفاده قرار گرفت. نه، توسعه فن آوری های دم قهوه خارجی خوب کردن، همانطور که امروزه می شناسیم، سال ها طول کشید.
سوماترا و سایر جزایر سوندا درختان قهوه به زودی زیر شیشه در Hortus Botanicus در لیدن رشد کردند، که از آن برگه ها سخاوتمندانه در باغ های گیاه شناسی دیگر توزیع شد. روایت دیگر مربوط به عارف مراکشی قرن سیزدهم، گوتول اکبر نورالدین ابوالحسن الشاذیلی است. افسانه ها حاکی از آن است که وقتی او در اتیوپی سفر می کرد، متوجه قهوه خارجی خوب پرندگانی با نشاط فوق العاده ای شد که از توت ها تغذیه می کردند و پس از چشیدن میوه، همان سرزندگی را احساس کرد. دیگری کشف قهوه را به عمر شاگرد شیخ ابوالحسن شاذلی نسبت می دهد. بر اساس تاریخ قدیم (که در نسخه خطی عبدالقادر محفوظ است)، عمر قهوه خارجی خوب که به توانایی خود در شفای بیماران از طریق دعا معروف بود، از مکه به غاری بیابانی در نزدیکی شهر اساب تبعید شد.

قهوه به فنجان شیطان معروف بود

به گفته انجمن ملی قهوه، پس از به اشتراک گذاشتن یافته های خود با راهبان محلی صومعه، اولین دم کرده تهیه شد. با این حال، به طور کلی اعتقاد بر این است که دانه های قهوه در اصل از اتیوپی به یمن صادر شده است. بعداً بازرگانان یمنی گیاهان قهوه را به خانه های خود آوردند و در آنجا شروع به کشت کردند. گیاهان قهوه وحشی، به احتمال زیاد از کیوا، اتیوپی، به جنوب عربستان آورده شده و در قرن پانزدهم کشت شدند. محبوبیت قهوه در جهان عرب منجر به تأسیس قهوه خانه ها شد، ابتدا در مکه و سپس در قسطنطنیه در قرن 15 و 16 میلادی.

آمریکای مرکزی

از اینجا، تاجران هلندی مزارع قهوه را در سریلانکا در سال 1616 تأسیس کردند و در نهایت تا سال 1696 شرکت خود را به جاوا گسترش دادند. سایر کشورهای اروپایی نیز از این روند پیروی کردند و تجارت قهوه در اواسط قرن 18 به خوبی در اروپا تثبیت شد. آمالیا ملیتا بنز یک کارآفرین آلمانی بود که در سال 1873 به دنیا آمد. بنز که از دم کردن بیش از حد قهوه در هنگام استفاده از کتری ناامید شده بود، روش های مختلفی را برای تهیه قهوه آزمایش کرد، اما همه محصولات مورد استفاده شکست خوردند. در نهایت، او تصمیم گرفت از کاغذ لکه دار از دفترچه یادداشت پسرش استفاده کند و در کمال تعجب او استفاده از کاغذ راحت تر بود و قهوه تمیز تولید کرد.
با این حال، آتش به بو دادن لوبیا ختم شد و عطری فریبنده داد که هم راهب و هم کالدی را مجذوب خود کرد. بعد از اینکه قهوه خارجی خوب دانه های برشته شده را از روی آتش بیرون آوردند، به فکر حل شدن آنها در آب افتادند و بدین ترتیب اولین فنجان قهوه جهان را درست کردند. پس از اتمام فرآیند برشته کردن و آسیاب کردن، تولیدکننده باید هم محتویات محلول و هم مواد فرار را از لوبیا استخراج کند.

اندیشه هایی در مورد تاریخچه قهوه سازی

چیزی که قرار بود جایگزین پرکولاتور شود، روشی به نام جوشانده بود که قهوه خارجی خوب به سادگی آب جوش با قهوه مخلوط شده در آن بود. بنابراین، در حالی که ارزیابی گودریچ از «عاری از رسوب و ناخالصی» بودن دم‌نوش به‌دست‌آمده درست است، فیلتراسیون سنتی نیز به دلایل متعدد قهوه تلخ و بیش از حد استخراج می‌کند. از سوی دیگر، دمای بالای مورد نیاز برای ایجاد فشار بخار که خلاء را افزایش می‌دهد به اندازه‌ای گرم است که طعم‌های قابض و نیمه فلزی را در قهوه نشان دهد. قهوه در سال 1864 توسط دو برادر به نام های چارلز و جان به شهرت رسید.

اولین آبجوساز

قهوه نیز مانند مشروبات الکلی سابقه ای طولانی در ممنوعیت، ترس و بدگمانی، اضطراب مذهبی و ریا دارد. اگر حامیان راه خود را داشتند، امروز تعداد زیادی کافی شاپ باز نبود. یک داستان جایگزین ما را به این باور می رساند که قهوه اولین بار توسط شیخی به نام عمر، یکی از شاگردان عارف صوفی مذکور کشف شد. زمانی که عمر در تبعید از موکا (عربی سعیده کنونی در یمن) بود، عمر، که به توانایی خود در شفای بیماران از طریق دعا معروف بود، در غاری بیابانی در نزدیکی اساب زندگی می کرد. او در نهایت سعی کرد آن را بجوشاند که نتیجه آن یک مایع قهوه ای رنگ و معطر شد که فوراً به او انرژی فوق العاده و خارق العاده ای بخشید و به او اجازه داد چندین روز بیدار بماند. “کشف معجزه آسا” او با چنان هیبتی مواجه شد که به او اجازه داده شد به موطن خود موکا بازگردد و با ریختن قهوه در سراسر جهان عرب مقدس شد.

کیفیت دانه پخته شده

یک نسخه خطی قهوه خارجی خوب قرن نهم به نام کتاب فول ادعا می کند که قهوه اولین بار توسط عرفانی به نام خالد ساخته شده است. می گویند آب را با دانه های آسیاب شده قهوه جوشانده و سپس با ادویه هایی مانند هل قهوه خارجی خوب و زعفران به نوشیدنی مزه دار می کرده است. در حالی که تقاضا برای دانه های قهوه مشتق شده از گیاهان قهوه با گذشت هر قرن به طور تصاعدی افزایش می یابد، گیاه قهوه قهوه خارجی خوب تنها با قهوه خارجی خوب ورود تولیدکنندگان قهوه فوری به یک کالای ارزشمند تبدیل شد.

قهوه به اروپا می آید

رقابت در میان اروپایی‌ها برای برداشت درختان زنده قهوه یا دانه‌های قهوه، قهوه خارجی خوب سرانجام توسط هلندی‌ها در سال 1616 برنده شد. برخی از بوته‌های قهوه که از نزدیک محافظت می‌شدند توسط یک تاجر هلندی، پیتر ون دن بروکه، در سال 1616 به دست آمد. بازگشت به آنجا و آمستردام برای آنها قهوه خارجی خوب خانه ای در باغ های گیاه شناسی پیدا کرد که در آنجا شروع به شکوفایی کردند.
منبع: ehsanmarket.shop
http://ehsanmarket.shop/product-category/coffee/

دیدگاهتان را بنویسید